Head Personeelsdiensten helpt u óók op dit terrein. De constructie is eenvoudig. Uw personeel komt bij Head Personeelsdiensten als juridisch werkgever in dienst. Alle verplichtingen zoals administratieve lasten, afdrachten van sociale lasten, verzuimbegeleiding en ontslagbescherming zijn voor de verantwoordelijkheid van Head Personeelsdiensten. De medewerkers worden vervolgens exclusief aan u ter beschikking gesteld, waarbij uitsluitend de gewerkte uren aan u worden gefactureerd.

Uw voordeel

Veel flexibiliteit

Dankzij payrolling bent u gevrijwaard van mogelijke WIA-gevolgen, u voorkomt ‘Leegloop-uren’ en u bent niet meer verantwoordelijk voor de ziektekosten van uw personeel. Bovendien kunt u bij payrollen gedurende een langere periode dagelijks het werk opzeggen.

Géén Loonadministratie meer

Het enige dat u als werkgever nog hoeft te doen is het aantal uren in de online inlogomgeving invullen. Zo wordt u niet meer vermoeid met fiscale en arbeidsrechtelijke zaken. En wordt u niet meer belast met ziekteverzuimbegeleiding volgens de wet verbetering poortwachter.

Géén Ziekterisico

Bij een contract voor onbepaalde duur bent u als werkgever verplicht om 2 jaar lang 70% van het laatstverdiende loon door te betalen, waarvan het eerste jaar minimaal het minimumloon. De schade voor een werkgever bedraagt daarmee al snel minimaal €35.000. Bij payrollen ligt deze ziekte-verantwoordelijkheid bij Head Personeelsdiensten. Daarbij wordt u óók direct geholpen bij het vinden van een vervangende medewerker.

” Dankzij het payroll systeem bij HEAD heb ik geen omkijken meer naar mijn loonadministratie en kan ik concentreren op de groei van het bedrijf. “
– Jan Jaap. Operator Bouter Cheese
” We werken meer en meer in project en klussen. Head voorziet ons van een flexibele en specifiek team voor elk project “
– Henk Struik. Bouter Cheese

Interesse in Payrollen?

Stel uw vraag en ontvang per omgaande antwoord.