Waarom HEAD Personeelsdiensten?

Vele productiebedrijven ervaren elke dag de expertise en slagkracht van Head Personeelsdiensten. Bedrijven die net als u op zoek zijn naar het scherpste uurtarief, spreiding door heel Nederland én … het faciliteren van huisvesting voor de medewerkers bij u in de buurt.

Daarnaast helpt Head Personeelsdiensten u met professionele begeleiding op de werkvloer, inclusief een eigen coach, die zorgdraagt dat uw kandidaat binnen enkele dagen volledig zelfstandig productief is. Een investering vanuit Head Personeelsdiensten, die u tijd bespaart maar vóóral lange, té dure inwerktijden voorkomt.


Vacature aanmeldenEen sterke mix van nationaliteiten

Tevens levert Head altijd een doordachte mix aan verschillende culturen vanuit de complete EU, om te voorkomen dat bepaalde groepen overwicht krijgen. Dit bevordert de rust binnen uw productieafdeling substantieel. Kortom, Head Personeelsdiensten ontzorgt u meer dan volledig.Productiebedrijf

Head Personeelsdiensten: bedient veel opdrachtgevers binnen de voedselverwerkende industrie. Hier ligt een zeer bewust gekozen focus omdat Head Personeelsdiensten u binnen deze branche kan helpen met voorwaarden waar geen ander aan kan tippen, inclusief tarieven die veruit de scherpste in de markt zijn. Vraag een offerte aan en ontdek het zelf.

Lees meer

Bouw & Uitvoering

Ook binnen de bedrijfskolom Bouw & Uitvoering is Head Personeelsdiensten voor een breed scala aan opdrachtgevers werkzaam. Mede daarom kan Head Personeelsdiensten u helpen bij het opleiden van personeel voor bijvoorbeeld het behalen van het VCA (Veiligheid Checklist Aannemers)-certificaat. Daarnaast bestaat er begrip voor de kostenintensieve bouwprocedures, waardoor Head Personeelsdiensten u óók de hand reikt in de vorm van betalingstermijnen, G-rekening, etc. Meer weten, vraag dan direct een offerte aan.

Lees meer

Overige

Steeds meer bedrijven melden zich bij Head Personeelsdiensten omwille van de aantrekkelijke mogelijkheden. Wilt u weten wat Head Personeelsdiensten voor uw bedrijf kan betekenen? Vraag dan om een vrijblijvende offerte.

Lees meer

Certificaten

Head Personeelsdiensten is reeds vele jaren een betrouwbare werkgever voor een groot aantal gerenommeerde bedrijven.
Dit wordt mede onderstreept door de volgende Certificaten en Certificeringen.Payrollen

Head Personeelsdiensten helpt u óók op dit terrein. De constructie is eenvoudig. Uw personeel komt bij Head Personeelsdiensten als juridisch werkgever in dienst. Alle verplichtingen zoals administratieve lasten, afdrachten van sociale lasten, verzuimbegeleiding en ontslagbescherming zijn voor de verantwoordelijkheid van Head Personeelsdiensten. De medewerkers worden vervolgens exclusief aan u ter beschikking gesteld, waarbij uitsluitend de gewerkte uren aan u worden gefactureerd.


Bekijk uw voordelen

“Head had binnen no-time een leuke afwisselende baan voor mij in de food-sector”
– Fred Moody. Operator at Buter Cheese
“We werken meer en meer in project en klussen. Head voorziet ons van een flexibele en specifiek team voor elk project”
– Henk Struik. Bouter Cheese

Uw vraag

Stuur uw aanvraag per mail naar:
sales@headpersoneelsdiensten.nl of bel 085- 489 74 00.

Stel uw vraag en ontvang per omgaande antwoord.